Računovodski servis, računovodstvo, knjigovodstvo, Ljubljana

Reference

Reference podjetij in njihovih predstavnikov s katerimi odlično sodelujemo.

 

BIROX d.o.o.

S podjetjem Trgofon d.o.o. smo v letu 2012 sklenili pogodbo za zunanje računovodske storitve. Pred tem smo imeli lastno računovodstvo, zato smo se precej bali potencialnih logističnih težav pri prenosu tako pomembnega področja dela na zunanjega partnerja. Z veseljem povem, da prenos računovodstva na podjetje Trgofon d.o.o. ni predstavljalo nobenih težav, prav tako pa od prehoda na zunanje računovodstvo vsi postopki tečejo tekoče in brez težav. Knjiženja in ostali računovodski postopki se izvajajo ažurno, potrebne podatke dobivamo, ko jih potrebujemo – hitro, podrobno in strokovno.
Po dobrem letu ocenjujemo, da je bil prehod na zunanje računovodstvo, v sodelovanju s podjetjem Trgofon d.o.o. dobra odločitev, ki bi jo v podobni situaciji priporočili tudi drugim.

– Uroš Plaznik
Direktor
Birox d.o.o.

PELSTON d.o.o.

Računovodski servis ( Računovodska točka ) se je izkazal kot izredno profesionalni servis tako, da se lahko popolnoma posvetimo svojemu delu saj vemo, da so »papirji« urejeni in pregledni. Odlikuje jih še hitra odzivnost in prijaznost. Priporočam vsem, ki zahtevajo ali potrebujejo nekaj več!

– Boštjan Vidmar
Direktor
Pelston d.o.o.

AGENCIJA Protego d.o.o.

S podjetjem Trgofon d.o.o. sodelujemo od naše ustanovitve leta 2011. Za nas skrbijo na področju računalniške opreme in računovodstva.
Že ob pričetku našega poslovanja so se dokazali s pravimi nasveti in predlogi. Računalniško opremo so hitro dobavili ter kvalitetno priklopili. Na področju računovodstva nam je njihova strokovna pomoč zelo koristila, da smo ob ustanovitvi lažje zadostili vsem davčnim in ostalim predpisom in se tako brezskrbno posvetili svoji dejavnosti.
Tako z zadovoljstvom sodelujemo še danes, so odzivni, strokovni in zelo korektni. Priporočam.

– Robert Korez
Direktor
Agencija Protego d.o.o.

 

 

Reference 08/01/2014

Sedež podjetja

TRGOFON d.o.o.
Uršičev štradon 26
1000 Ljubljana
SI38389401

Naslov pisarne

Računovodska točka
Kranjčeva ulica20
1000 Ljubljana

Uporabne povezave